5 Mayıs 2010 Çarşamba

Max Payne indir download

Bu oyun incelememizde sizlerle Remedy Entertainment firması tarafından geliştirilen ve Rockstar Games firması tarafından dağıtılan “Max payne” oyununun incelemesini yapacağız. Oyunumuzun konusu bir polisin intikam öfkesidir. Max payne oyununu oynarken zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varamıyacaksınız. Daha fazla uzatmadan oyunumuzun içeriğine geçelim.

New York’ ta ailenizle mutlu bir şekilde yaşayan bir polisiniz. Fakat bir gün işten eve döndüğünüzde karınızın çığlıklarını duyuyorsunuz. Eve girdiğinizde üç serserinin karınızı öldürdüğüne şahit oluyorsunuz. Bunun üzerine intikam yemini ederek DEA ajanlığını kabul ediyor ve mafyaya savaş açıyorsunuz. Oyunumuzda böylece başlamış olacak.

max payne incelemesi

Max payne oyunu action-shooter oyunudur. Yani oyunda bol bol kötü adam öldüreceksiniz. Oyunumuzun kontrolleri gayet basittir. Max payne oyunu klavye ve mouse ile oynanmaktadır. Max payne oyunundaki bullet-time çekimler (ağırlaştırılmış çekimler) oyuna daha heyacanlı bir hale getirmektedir.

max payne

Max payne oyununu bitirmek için 10 ila 15 saat arası bir zaman harcıyacaksınız. Fakat gerçirdiğiniz bu süre içersinde hiç sıkılmayacaksınız. Oyunumuzun grafikleri tek kelimeyle harikadır. Yukarıda da belirtiğim gibi oyunumuzda bulunan yavaş çekimler, karakterimizin ve mekanların tasarımları üzerinde çok iyi çalışılmış. Ayrıca oyunumuzda kullanılan ses efektleride grafiklerde olduğu gibi gayet başarılı bir şekilde seslendirilmiş.

Sonuç olarak macera ve aksiyon oyunlarını seven ziyaretçilerimize Max payne oyununu önerebilirim. Yukarıda da belirtiğim gibi oyunumuzun görsel ve ses efektleri gayet başarılı bir şekilde tasarlanmış. Max payne oyununun demo sürümünü aşağıda bulunan download linkinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Download : Max Payne Oyunu İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder